Vlamings Agro Groep
Tankmix
Nieuws
Proefresultaten

Home Links Zoeken Contact
Cropnutrients Adjuvants
Specialties
Aminosol
Zaadwerken
disclaimer
 
 Aminosol als uitvloeier/hechter
Product   Bladmeststof
Soortelijk gewicht   1,23 kg/l
Kleur   Bruin
Verpakking   10, 200 en 1000 l
Safety Data Sheet   MSDS Aminosol
Productfolder   Folder Aminosol aardbei
Folder Aminosol boomkwekerij
Folder Aminosol fruit
Folder Aminosol vollegrond
 Toepassing:
Toevoegen aan de onkruidbestrijding in o.a. cichorei, witlof, wortelen, bonen, erwten, spinazie, koolsoorten, mais en suikerbieten.

De verzachtende werking van Aminosol zorgt ervoor dat het gewas minder schade ondervindt van de herbiciden. Door de directe voeding met aminozuren hoeft het gewas deze aminozuren niet zelf te maken; het gewas wordt als het ware "aan het infuus" gelegd. Hierdoor kan het gewas beter doorgroeien met een hogere opbrengst als eindresultaat. Met Aminosol heeft u er alles aan gedaan om gewasschade te voorkomen.

Toevoegen aan fungiciden in gewassen met een vettig bladwerk.
Aminosol zorgt voor een betere bedekking en hechting waarbij de waslaag van het gewas volledig intact blijft. Doordat Aminosol volledig door het gewas wordt opgenomen en verwerkt in het fotosyntheseproces zorgt Aminosol voor een betere opname van systemische fungiciden. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld de MH bespuiting in uien. Extra voordeel van deze uitvloeier/hechter is de voeding met aminozuren.

Toevoegen aan bladvoedingszouten.
Doordat Aminosol volledig door het gewas wordt opgenomen en wordt verwerkt in het fotosyntheseproces zorgt Aminosol voor een betere opname van bladvoedingszouten. De zouten "liften" mee met de opname van Aminosol. Verder kunnen bladvoedingszouten nogal eens gewasschade opleveren. De verzachtende werking van Aminosol zorgt voor beperking van deze gewasschade.

  
 
   
    AgroCentrum BV: Prins Reinierstraat 7-10, Tel: +31(0)167 - 56 31 50, Fax: +31(0)167 - 56 39 83, E-mail: info@agrocentrum.nl    Disclaimer